Pui cu sos picant

de farfuriavesela in Pui, 3 Apr 2014 | 4325 vizualizari

 

Nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar prietenii s-au anuntat? Puiul asta cu sos picant este delicios si se prepara foarte repede. Combinatia crocanta si picanta de la suprafata cu fragezimea suculenta din interiorul ciocanelelor, face din acest preparat un adevarat succes.

Urmariti filmul nostru pentru a vedea modul de preparare!!!
http://youtu.be/v32k_0mz7LE

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
  • 2 fire de usturoi verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 70 gr rosii (eu am congelate)
  • 50 gr ardei gras
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • rozmarin,
  • boia de ardei iute
  • putin ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos picant:

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.

Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.

Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!!

Pregatim alaturi  un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.

Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!! Pofta buna si multa veselie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adele 1

03.04.2014, 09:53

Rocsi 1

03.04.2014, 19:44

Imi place mult

Merisor 1

06.04.2014, 09:33

Exact pe gustul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ceapa