Pilaf cu carnita de pui

de onuta in Pui, 9 Iul 2010 | 6227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 2 cepe (de preferat rosii)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cana de orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita de pui:

Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.

Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.

Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in care a fiert puiul.

Se pune si piperul, se potriveste cu sare si se baga la cuptor.

Cand a scazut bine si a prins o culoare frumoasa deasupra, se scoate. Se presara patrunjel verde deasupra.

Se serveste alaturi de o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana