Pui cu sos de rosii, masline si capere

de Oana in Pui, 30 Mar 2012 | 5961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • cateva fire de ceapa verde
  • 200 g masline negre feliate
  • 2 linguri cu capere
  • cateva felii de lamaie
  • 200 g pasatta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii, masline si capere:

Pieptul de pui se taie bucati, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala bine cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Intr-un vas de iena se aseaza ceapa, bucatile de pui, maslinele si caperele, se stropesc cu ulei si se pune un pahar cu apa. Se acopera vasul si se lasa la cuptor 30 de minute, pana ceapa este moale. Se scoate vasul, se asezoneaza mancarea cu sare si piper, se adauga pasatta de rosii si feliile de lamaie, se acopera cu capacul si se mai lasa la cuptor 10 minute. Rezulta o mancare rapida, delicioasa, acrisoara si se mananca cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii, masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu marar si rosii