Pui cu legume la cuptor cu halogen

de ianculubita in Pui, 22 Ian 2014 | 3162 vizualizari

 

De foarte mult,aproape ca am uitat de el,am primit drept premiu pentru o reteta acest cuptor;este adevarat ca pe atunci,toate publicatiile de specialitate acordau premii destul de mari,sponsorii bineinteles!! am pregatit cate ceva la el apoi l-am sters si l-am pus la cutie;cred ca si voi procedati la fel!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 1 lamaie
  • 4 ciuperci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor cu halogen:

Pulpele curatate,spalate,legumele de asemenea dar taiate dupa cum doreste fiecare,le condimentam apoi le punem intr-un bol cu ulei,zeama de lamaie,le amestecam bine si le lasam 30min.

dupa acest timp,asezam in cuptor pe rafrul de jos legumele iar deasupra pulpele;programam cuptorul pentru pui iar cand declanseaza,scoatem si servim

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor cu halogen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci