Pui curry cu aroma de scortisoara

de susu in Pui, 23 Dec 2010 | 4744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva rosii
  • ½ kg pui (pulpe dezosate superioare)
  • Pentru marinata:
  • ½ iaurt
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita soia dulce
  • 1 lingurita sos de ciuperci
  • 1 lingura curry
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • ½ lingurita scortisoara
  • Cateva masline
  • 1 capatana de usturoi
  • Ulei de masline
  • 1 varf ardei iute
  • Pasta rosie de curry
  • Pasta verde de curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui curry cu aroma de scortisoara:

Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se pun la blender. Carnea se dezoseaza, se inlatura din marinata si apoi se taie cuburi sau julien. Se caleste ceapa si usturoiul dupa care se adauga cartofii si curry-ul. Se scot si se caleste puiul in aceeasi tigaie. Se pun din nou cartofii si putina apa sau zeama de carne. Se pune restul de marinata ramasa sis pre sfarsitul fierberii se pun rosiile, maslinele si restul de condimente. Se da la cuptor sa scada putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui curry cu aroma de scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie