Pulpe de pui pe pat de varza

de alice_ciobanu in Pui, 11 Feb 2013 | 4657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • o varza murata potrivita
  • cimbru
  • o ceapa
  • putin marar uscat
  • ulei
  • pentru pulpe:
  • praf de usturoi,
  • boia de ardei dulce,
  • putin amestec tex maxx
  • o cescuta de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza:

Mai intai am incalzit putin ulei si am perpelit pulpele de pui pe toate partile. Apoi le-am pus intr-un vas yena, am adaugat condimentele si apa, am stropit cu putin ulei si am dat la cuptor juma de ora.

Varza murata am stors-o bine, am taiat-o marunt si am aruncat-o intr-o tigaie in care am calit mai intai foarte bine o ceapa tocata. Le-am amestecat de cateva ori, lasand pe foc, pana ce varza si-a schimbat culoarea si s-a inmuiat.

Am scos pulpele de pui, am pus varza in acelasi vas, am pus peste pulpele de pui, cimbru si marar si am dat la cuptor la foc tarisor cam 20 minute.

Delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de pui - O mancare gustoasa si usoara