Piept de pui la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 19 Mar 2010 | 4784 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

se spala puiul, se taie felii, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, lasam pana se rumenste pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

19.03.2010, 21:18

daca ai afisat '' fata vesela'' inseamna ca a iesit gustoasa!

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:17

mda...gustos ce sa zic si eu acum, in comparatie cu ceea ce mananc eu in ultima vreme chiar este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor