Pui cu cartofi la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Retete Delikat, 3 Iul 2018 | 2051 vizualizari

 

Am pregatit acest pui cu cartofi la cuptor folosind noile condimente Delikat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 6 cartofi noi
  • putin ulei
  • condimente pentru pui Delikat
  • amestec de ierburi si boia Delikat
  • condimente pentru cartofi Delikat
  • rozmarin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

Am spalat puiul, apoi i-am facut masaj cu ulei, condimente pentru pui Delikat, amestec de ierburi si boia Delikat si putina sare.

Am asezat puiul intr-un vas termorezistent, am adaugat putina apa, am acoperit vasul cu un capac si l-am introdus la cuptor. Puiul meu a fost de tara si a fost nevoie sa stea mai mult la cuptor. In general fac friptura la cuptor la foc mediu.

Cred ca a stat mai mult de o ora la cuptor, timp in care l-am mai intors de pe o parte pe alta.

Am curatat si cartofii, i-am taiat felii mai groase, i-am amestecat cu putin ulei, rozmarin si condimente pentru cartofi Delikat.

Am asezat si cartofii in vas langa pui si am mai lasat la cuptor pana s-au facut cartofii.

Am servit puiul cu cartofi alaturi de o salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si piept de pui