Cartofi noi cu rozmarin si Delikat

de Valclaudia in Retete Delikat, 10 Iun 2018 | 1766 vizualizari

 

Pentru aceasta garnitura grozava am folosit contimentele pentru cartofi de la Delikat (100% naturale) si rozmarin de la aceeasi fima.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi noi de marime medie
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1/2 plic condimente pentru cartofi Delikat
  • 1/2 lingurita rozmarin de la Delikat
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si Delikat:

Am spalat foarte bine cartofii noi sub jet de apa, apoi i-am taiat in doua.

Am preincalzit cuptorul la 200 grade Celsius.

Cartofii i-am pus in tava, peste acestia am turnat uleiul de floarea soarelui, apoi am presarat 1/2 lingurita rozmarin si 1/2 plic condimente pentru cartofi de la Delikat.

Am amestecat cu mana sa se imbrace toti cartofii uniform in mirodenii, apoi i-am asezat unul langa altul in tava, cu partea taiata in jos.

An dat tava la cuptor pentru 45 minute, timp in care cartofii au capatat o crusta rumena si crocanta si un miez pufos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si Delikat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu telemea de oaie