Chiftelute aromate la cuptor

de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 6179 vizualizari

 

Super, super, super...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare,piper,boia de ardei,cimbru,susan
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute aromate la cuptor:

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat,oul,patrunjelul tocat,sare si piper.

Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan,cimbru si boia de ardei prin care vom tavali chiftelutele.

Le punem intr-un vas termorezistent,punem cateva bucati de unt si cateii de usturoi taiati bucatele. Adaugam un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Le-am servit cu cartofi copti. In cuptor,ca jaratec n-am avut unde sa fac. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piept de pui si ciuperci