Pui aromat

de crisad in Pui, 9 Noi 2009 | 6114 vizualizari

 

un gust aromat dulce acrisor

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (in functie de nr de persoane )
  • 1 gutie
  • 1-2 mere
  • ghimbir
  • 2 portocala
  • 2-3 rosii
  • 3-4 carei usturoi
  • sare ,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

 se spala pulpele de pui cu apa rece  se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu zeama de la  o portocala .se lasa la macerat cel putin 2 ore . in timpul asta am dat pe razatoarea mica merele si gutuia si le-am tras putin la tigaie impreuna cu usturoiul si putin ulei , se aseaza pulpele in  tava (cu tot cu zeama de portocale)se adauga ghimbir -de preferinta proaspat- se taie felii a 2 portocala deasupra si printre pulpe si se dau la cuptor  pt 15-20 min .apoi se adauga sosul de gutui si mere si se lasa pana se rumenesc .

garnitura am avut cartofi copti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

06.12.2009, 23:28

asta este o mancare mai exotica, dar iteresanta combinatia, merita incercata! eu cred ca este buna

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:56

elena1988 1

15.03.2011, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata