Pui aromat

de crisad in Pui, 9 Noi 2009 | 7763 vizualizari

 

un gust aromat dulce acrisor

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (in functie de nr de persoane )
  • 1 gutie
  • 1-2 mere
  • ghimbir
  • 2 portocala
  • 2-3 rosii
  • 3-4 carei usturoi
  • sare ,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

 se spala pulpele de pui cu apa rece  se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu zeama de la  o portocala .se lasa la macerat cel putin 2 ore . in timpul asta am dat pe razatoarea mica merele si gutuia si le-am tras putin la tigaie impreuna cu usturoiul si putin ulei , se aseaza pulpele in  tava (cu tot cu zeama de portocale)se adauga ghimbir -de preferinta proaspat- se taie felii a 2 portocala deasupra si printre pulpe si se dau la cuptor  pt 15-20 min .apoi se adauga sosul de gutui si mere si se lasa pana se rumenesc .

garnitura am avut cartofi copti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

06.12.2009, 23:28

asta este o mancare mai exotica, dar iteresanta combinatia, merita incercata! eu cred ca este buna

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:56

elena1988 1

15.03.2011, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata