Pricomigdale

de sandytza in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 9625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 210 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr nuca
  • 8-10 picaturi esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care se pun impreuna cu bolul in care s-au batut , peste o cratita cu apa clocotita si se mai bat pana cand se intaresc si lucesc.
Nuca se prajeste in cuptor 5 min la 180 grade dupa care se macina si se adauga treptat peste albusurile batute spuma impreuna cu esenta de migdale si de rom.. Se pun cu o lingurita intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau tapetata cu ulei si faina.
Se coc in cuptor la 70 grade timp de 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

13.05.2010, 13:11

super bune ,dar nu ma lasat sa pun decat 4 furculite,nu e vina mea

sandytza 1

13.05.2010, 13:33

Nadina important e ca tu le apreciezi mai mult deact 4 furculite iar daca le-ai gusta ...nici nu mai zic

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:14

chiar am niste albus prin frigider, ia sa le fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu crema de cacao, nuca, stafide si mac