Pilaf de gaina de tara

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2011 | 18936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele si pieptul de la gaina
  • 1cana orez
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • piper alb
  • delikat le gaina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de gaina de tara:

Am pus copanele si pieptul la fiert.

Cand carnea a fost fiarta am scos din oala pt a masura zeama(3cani)daca e nevoie mai adaugam apa.

Odata masurata zeama punem orezul spalat bine impreuna cu ceapa taiata jullienne,morcovul taiat cubulete si delikatul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic,dar sa nu uitam sa mai intoarcem din cand in cand.

Cand orezul a fost legat am adaugat bucatile de carne si putin piper dupa care am dat la o parte.POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:17

cu mare drag mamaie

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:17

Miuta

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:19

si multumesc din suflet pt cei care au avut timp sa treaca in vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si rosii