Pilaf de gaina de tara

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2011 | 19811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele si pieptul de la gaina
  • 1cana orez
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • piper alb
  • delikat le gaina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de gaina de tara:

Am pus copanele si pieptul la fiert.

Cand carnea a fost fiarta am scos din oala pt a masura zeama(3cani)daca e nevoie mai adaugam apa.

Odata masurata zeama punem orezul spalat bine impreuna cu ceapa taiata jullienne,morcovul taiat cubulete si delikatul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic,dar sa nu uitam sa mai intoarcem din cand in cand.

Cand orezul a fost legat am adaugat bucatile de carne si putin piper dupa care am dat la o parte.POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:17

cu mare drag mamaie

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:17

Miuta

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:19

si multumesc din suflet pt cei care au avut timp sa treaca in vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carnati