blat alb
Albusurile se bat spuma cu putina sare, galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga apa, apoi faina cu praful de copt cernute. Se omogenizeaza, iar la final se adauga albusurile. Se amesteca usor ca sa nu se taie compozitia.Tapetam o tava 25/30 cm cu hartie de copt, punem compozitia si dam la cuptorul preincalzit 20 minute.
blatul maro
Untul si zaharul se mixeaza bine, apoi adaugam pe rand ouale. Mixam dupa fiecare, punem laptele, iar apoi adaugam faina, cacao, bicarbonatul amestecate si cernute. Omogenizam totul bine si impartim compozitia in doua. Ttapetam o tava cu hartie de copt si coacem cele doua parti 20-25 minute.
crema:
Pregatim cele 2 plicuri de budinca cu 500 ml lapte si zaharul. Lasam budinca la racit. Intre timp amestecam untul cu esenta de vanilie, iar cand budinca s-a racit adaugam untul putin cate putin si mixam bine.
Asamblam prajitura asa: blat maro, crema, blatul alb, gem de caise, crema, blat maro. Glazuram si punem prajitura la frigider 2-3 ore.