Se amesteca intr-un castron faina, praful de copt, cacao, zaharul tos si cel vanilinat. Se face o adancitura, adaugam oul si untul taiat cubulete. Se framanta rapid ingredientele, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste aluatul in folie alimentara si se da la rece pentru 60 de minute.
Pentru umplutura se freaca branza de vaci intr-un castronel impreuna cu zaharul. Se separa galbenusurile de albusuri.
Se incorporeaza galbenusurile, untul moale, praful de budinca, precum si zaharul vanilinat in masa de branza. Se amesteca bine cu mixerul.
Se bat albusurile spuma si se adauga peste branza.
Se scoate aluatul de la rece. Se opreste o cantitate mica din el, iar restul se intinde intr-o tava (preferabil cu fund detasabil). Ridicam marginile in sus 2 cm. Eu am intins cu mana aluatul pt ca se inmoaie foarte repede.
Se toarna umplutura si din restul de aluat se fac bilute cu care se orneaza. Se da la cuptorul preincalzit la 180C pentru 40 minute.
Se lasa la racit si se taie rece.
A mea e un pic rumenita ca am uitat-o in cuptor dupa ce l-am oprit, din motive de pitica neastamparata.. plus ca nu am mai avut rabdare (nici eu, dar nici pitica) si am taiat-o calda :D