am gasit reteta asta intr-o revista cumparata de recent,numai ca era cu zmeura... din pacate aici nu am gasit si am adaptat-o...a fost minunata..
Spalam fructele si le lasam sa scurga apa de pe ele.
Intre timp batem ouale cu zaharul pana devin cremoase,apoi adaugam iaurtul,amestecam,dupa care punem faina treptat,praful de copt si la sfarsit adaugam uleiul.
Ungem si tapetam cu faina o tava,apoi punem compozitia obtinuta si acoperim toata suprafata cu cirese(fara samburi),pe care le impingem usor cu degetul in compozitie,iar deasupra punem felii de piersica.
Dam la cuptorul incins la 160° timp de 35-40 de minute.(pt siguranta faceti mereu testul cu scobitoarea)
Daca vi se pare ca se rumenbeste prea tare acoperiti tava cu folie de aluminiu.
Servim presarat cu zahar pudra.
1
pt masura corecta se foloseste acelasi borcanel de iaurt pt toate ingredientele(eu am folosit un borcanel cu iaurt de 125 gr,am pus iaurtul intr-un bol,apoi am spalat borcanelul,l-am uscat si am masurat celelalte ingrediente)