Este o prajitura delicioasa!
Blatul se pregateste asa:
Se bat albusurile spuma cu putina sare, pe urma se adauga 100 g de zahar. Continui sa bati amestecul foarte bine , pana se topeste zaharul. Se adauga 200 g nuca de cocos, se amesteca bine apoi se pun 2 lg de faina in ploaie. Compozitia se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mic.
Crema se pregateste asa:
Se amesteca galbenusurile cu 100 g de zahar, 2 lg de faina, laptele si zaharul vanilat. Amestecul se fierbe pe o baie de aburi pana devine ca o ciulama. O lasi sa se raceasca si incorporezi in ea margarina pentru creme, frecata spuma.
Se aseaza blatul, peste el se intinde jumatate din crema, apoi se pun piscoturile inmuiate in putin lapte, iar peste ele se intinde cu atentie restul de crema.
Glazura se pregateste asa:
Se amesteca 4 lg de zahar, 3 lg de lapte, 2 lg de cacao si 25 g margarina pentru creme. Se fierbe la foc mic pana se topeste zaharul.
Glazura se toarna peste prajitura, iar pe deasupra se presara 50 g nuca de cocos.
Pofta buna!