by Miha
Pentru foi :
Galbenusurile le mixam cu zaharul, miere si zaharul vanilat bine de tot; amestecam faina cu grisul, praful de copt si cacao si o incorporam in galbenusuri, apoi adaugam laptele si uleiul treptat, pana se omogenizeaza.Batem albusurile spuma tare si le amestecam in compozitia de mai sus, amestecand de jos in sus cu o lingura; Impartim compozitia in 2 parti si coacem 2 foi - cam 15 minute fiecare - intr-o tava (25*39 cm) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Pentru crema :
Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte. Hidratam gelatina in 2 lg apa apoi o amestecam cu 50 ml lapte si o punem pe foc mic pana se dizolva gelatina; o lasam putin sa se raceasca si o adaugam peste laptele condensat, apoi mierea si zahatul vanilat .
Batem frisca tare, iar peste ea turnam crema cu laptele condensat si mixam pana se omogenizeaza. dam crema obtinuta la frigider pentru 20 minute apoi o intindem intre cele 2 foi.
Se lasa la rece pentru minim 3 ore. Super delicioasa.