Prajitura din cozonac

de MotanLaOale in Prajituri, 5 Ian 2013 | 19499 vizualizari

 

De fiecare data de sarbatori, chiar daca faci putin, raman resturi de cozonac pe care nu le mai mananca nimeni. Este o metoda de reciclare a resturilor. A iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • cozonac "vechi"
  • 200ml cafea filtru
  • 2 plicuri budinca ciocolata
  • 900ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • bomboane colorate pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din cozonac:

Cozonacul se rupe bucati si se pune intr-un castron.

Se toarna cafeaua si se amesteca sa se absoarba bine.

Intr-o tava se pune cazonacul inmuiat si se niveleaza.

Budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic.

Se toarna budinca calda peste cozonac si se niveleaza.

Se lasa la racit si se pune in frigider pentru 2-3 ore.

Se orneaza dupa preferinta.

Eu am presarat niste bomboane colorate.

Este foarte buna si cu frisca!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din cozonac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

03.02.2013, 18:35

DIANA B 1

19.06.2013, 13:46

Uite , ptr ca mi-ai facut pofta cu guguluful tau si ptr ca am si cozonac de la inaltare , chiar acum pun de-o praji de asta , sac

MotanLaOale 1

19.06.2013, 14:40

Vezi ca se poate face si cu indulcitor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din rest de cozonac