Untul moale l-am mixat cu zaharul brun, apoi am adaugat ouale si la final piure-ul de pere. Am amestecat bine compozitia inainte de a adauga 200 gr faina si bicarbonatul de sodiu. Din aceasta compozitie am luat 5 linguri pe care le-am amestecat cu o lingura de cacao si 70 gr faina. Din aluatul cu cacao am pregatit 6 betisoare de lungimea tavii in care urma sa coc prajitura.
Din aluatul simplu, am turnat 1/2 intr-o tava unsa cu putin unt. Am pus betisoarele de cacao peste aluatul din tava, lasand intre betisoare spatii aproximativ egale. Spatiile dintre betisoare le-am umplut cu dulceata de piersici si prune.
Deasupra acestora am pus restul de aluat simplu si am introdus in cuptor la 180 grade Celsisus pana cand prajitura a capatat o culoare aramie. Cand s-a racit am taiat prajitura in patrate ceva mai mari. Miezul de lapte l-am pasat cu ajutorul blender-ului. La crema rezultata am adaugat zaharul praf.
Cu ajutorul posului am decorat prajitura cu crema de branzica.