Blatul . Mixam albusurile cu un varf de sare si jumatate din zahar pana devine ca o bezea . Adaugam si galbenusurile mixate la randul lor cu restul de zahar , Cu o spatula adaugam si faina ciocolata coaja de portocala si vanilia .
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia si dam la cuptor circa 35 minute.
Siropul. Amestecam zaharul cu cafeaua rece si romul .
Crema .
Intr-o craticioara topim la bai-marie ciocolata cu frisca pana se topeste si lasam sa ajunga la temperatura camerei .
Dupa racire adaugam gelatina (pregatita in prealabil conform instructiunilor de pe plic) si crema de mascarpone.
Decor .
Intr-o craticiora punem fructele cu zaharul si lasam la foc mic sa se lege putin apoi adaugam gelatina .
Blatul il taiem in 2 si prima paste o insiropam , adaugam crema de mascarpone si cel de al doilea blat ( pe care nu il insiropam) si deasupra fructele. Se da la rece .