Cum dupa o zi de servici si dupa o saptamana incarcata o prajitura e bine primita ptr week-end !
Intr-un bol am batut spuma ouale cu zaharul pana ce acesta si-a dublat volumul. Adaug iaurtul si mixez, uleiul treptat mixand mereu iar pe urma, esenta, rasatura de portocalasi contiuand sa mixez.
Unim faina cu praful de copt si amestecam bine cu o lingura.
Trepatat adaugam faina in compozitia cu ouale si amestecam mereu pt a nu face cocoloase.
Rezulta o compoztie ca cea de chec !
In tava de copt invelita cu hartie de copt adaugam compozitia si peste aceasta adaugam marmelada din care cateva bucatele mici le incorporam in mijlocul acestia!
Dam la cuptor preincalzit pt circa 40 min pana ce prinde culoare deasupra. facem testul cu scobitoarea.
O lasam sa se raceasca si apoi se poate taia.
Se poate pudra cu zahar pudra dar pt noi a fost destul de dulce !