Sursa de inspiratie www.simonacallas.com
Fusecuri:
Crema:
Glazura:
Se mixează spumă untul cu zahărul.
Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută cu praful de copt şi sarea.
Rezultă un aluat moale din care se formează cu poşul grămăjoare pe tava tapetată cu hârtie de copt (la distanţă de 2 sau 3 cm una de alta), care se coc la 180 grade C, pentru 15 minute. Se scot la răcit pe o tavă.
Pentru cremă : se înfierbântă frişca lichidă împreună cu zahărul pudră, apoi se toarnă peste ciocolata ruptă în bucăţele. Se lasă câteva minte, apoi se omogenizează crema şi se dă la frigider. Înainte să umplem paleurile, se mixează puţin.
Pentru a obţine glazura, se topeşte ciocolata rapid la cuptorul cu microunde împreună cu uleiul.
Fusecurile răcite se lipesc două câte două cu cremă şi se glasează cu ajutorul unui cornet confecţionat din hârtie de copt.
Poftă bună!