Prajitura cu iaurt insiropata

de mirela0911 in Prajituri, 1 Noi 2012 | 8591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de iaurt
  • 1 cana de ulei
  • 2 cani de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 lgt coaja de portocala rasa
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • apa si zahar dupa gust pt insiropat
  • 3-4 lg nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt insiropata:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se amesteca cu un tel iaurtul si zaharul bine, se adauga pe rand uleiul iar apoi ouale si coaja de portocala.  Se adauga faina si se amesteca pana devine omogena compozitia. La final se pune praful de copt si se amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 30-35 minute. Pt. siguranta se face testul cu scobitoarea. Se socate din cuptor si se lasa la racit. 

Intre timp se prepara siropul din apa si zahar dupa gust. Se taie in cubulete prajitura direct in tava si se insiropeaza. Deasupra se presara nuca de cocos.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt insiropata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si iaurt