Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleza volumul, apoi se pun pe baie de abur, la foc mic, amestecand pana cand se topeste zaharul
Se adauga apoi margarina/untul si se mai fierbe pe abur inca 20 minute, amestecand in continuu.
Se adauga cacaua prin cernere, capuccino si zaharul vanilat si se amesteca incet.
Se mai lasa pe foc circa 5 minute, pana cand compozitia se ingroasa ca o smantana, apoi se adauga si nuca de cocos si se amesteca bine si se ia de pe foc si de pe aburi.
Se lasa sa se raceasca partial si se toarna peste foi asa calda - o sa mai curga putin si pe langa, dar nu va faceti griji - tinuta la frigider se intareste crema.
Se lasa sa se raceasca si se da la frigider pana a doua zi, pentru a se intari crema.
Eu am mai oprit vreo 6 linguri din compozitie si am decorat a doua zi prajitura cu ea, dupa ce am incalzit-o un pic, in prealabil.