Chec cu branza si caise

de MotanLaOale in Prajituri, 15 Sep 2014 | 11978 vizualizari

 

Inspirat de Rocsi si adaptat de motan. Foarte bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300g branza de vaca
  • 200g zahar
  • 210g faina
  • 50ml lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 1 lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500g caise
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza si caise:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat.

Branza se faramiteaza si se amesteca cu ouale.

Se adauga laptele, praful de copt si coaja de lamaie.

Se incorporeaza faina treptat si se omogenizeaza.

 

Caisele se spala, se rup in jumatate si se arunca samburii.

Se tapeteaza o tava de chec cu unt si faina si se toarna compozitia.

Deasupra se pun caisele si se apasa putin sa intre putin in aluat.

Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se lasa la racit 15 minute si se scoate din tava.

Se portioneaza rece.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu alte fructe dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec guguluf marmorat cu branza