Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

de Gherca Daniela in Prajituri, 10 Apr 2014 | 11844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de napolitana
  • 200 g unt sau margarina,
  • 350 g biscuiti populari,
  • 250 g nuca macinata,
  • 250 g zahar tos,
  • 5 linguri de cacao,
  • 250 ml lapte,
  • 1 esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti:

Laptele impreuna cu zaharul si cacaoa se lasa pe foc pana da un clocot, apoi se da deoparte si adaugam untul taiat bucatele mici si continuam sa amestecam pana s-a topit in totalitate si la final adaugam si esenta de rom.

Separat macinam biscuitii si nuca, le putem impreuna intr-un bol mai mare si incepem sa turnam siropul facut inainte. Amestecam bine pana ce compozitia este numai buna de intins pe foile de napolitana. La terminarea ansamblarii prajiturii se pune in folie de plastic si cateva greutati pe ea ca sa fie mai bine lipite foile si se da la frigider pentru a 2 zi.

E minunata!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]