Blatul: ouale intregi se bat cu zahartul pus lingura cu lingura si praful de sare pana cresc ca volum si devine o crema. Se adauga apa, untul topit, se mixeaza bine. Se scot telurile si se adauga partea uscata amestecata ( faina, amidon, praf de copt) amestecandu-se de jos in sus. Compozitia se pune intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt. Se coace 40 min. la foc domol. Se face testul scobitorii.
Crema: Gelatina se pune la hidratat intr-o jumatate de ceasca de apa, dupa care se pune in cuptorul cu microunde la topit pret de 30 sec. intr-o cratita cu fund dublu se pune untul la topit, se adauga zmeura si zaharul, apa si se lasa la fiert. Cand au devenit o pasta se trece compozitia prin strecuratoare. Pasta rezultata se pune din nou pe foc cu o lingura de amidon. Cand este gata se adauga gelatina, se da la rece, dupa care se amesteca cu o cutie cu mascarpone.
Frisca se bate cu o lingura zahar pudra.
Siropul: se pun la fiert ingredientele ( apa, zaharul) la final se pun aromele.
Blatul dupa ce a fost scos de la cuptor si racit se insiropeaza cu siropul facut mai sus. Se pune crema de smeura cu mascarpone peste care se aseaza in strat subtire frisca. Se ornaza cu inimoare de zahar.