Am mancat eu de la Bucataras Mirela o rulada cu foi de napolitana, crema de biscuiti si crema cu nuca de cocos si mi-am placut mult de tot. De atunci tot zic ca fac si eu, azi mi-a picat pe prajitura asta,doar ca eu am ales foi rotunde de napolitana si am facut prajitura in forma de tort si nu de rulada. Am dublat cantitatile fata de reteta initiala pentru rulada.
Am pregatit cremele aproape in acelasi timp.
Crema biscuiti: Zaharul l-am pus sa se caramelizeze, cand a capatat culoarea chihlimbarului, am turnat apa, cu atentie mare la aburi, apoi am lasat sa fiarba pana ce zaharul caramelizat s-a topit. Apoi am tras de pe foc cratita si am adaugat biscuitii macinati si am omogenizat bine.
Crema cu nuca de cocos. Apa, untul si zaharul le-am pus sa fiarba, am lasat sa dea in 2-3 clocote, apoi am tras cratita de pe foc si am adaugat laptele praf si nuca de cocos.
Asamblare: Foile de napolitana au fost si albe si maro, asa ca am alternat. Am asezat o foaie de napolitana maro, am intins crema de biscuite si peste am intins crema cu nuca de cocos, cremele sa fie fierbinti, apoi am asezat foaie alba, am intins crema de biscuiti si crema cu nuca de cocos, apoi foaie maro de napolitana, crema de biscuite, crema cu nuca de cocos, foaie alba de napolitana, crema de biscuite si crema cu nuca de cocos, ultima a fost foaie de napolitana maro. De fiecare data cand am pus foaia de napolitana, am presat sa faca aderanta cu crema. La final am glasat cu ciocolata topita, am presarat nuca de cocos si am ornat cu cirese confiate. Am dat la frigider pentru cateva ore.