Blatul:
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem bine pana se intepenesc in castron ,apoi adaugam pe rand cate 1 lingura de zahar mixand continu pana se topeste zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus.Dupa ce am incorporat galbenusurile incorporam faina ,nu toata odata ,tot treptat
Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia obtinuta.Coacem la foc mediu pe treapta din mijloc.
Crema :
Batem smantana bine pentru a obtine frisca ,avand grija sa nu o batem prea mult ca ne trezim cu unt .Frisca obtinuta o incorporam in branza mascarpone si dam crema obtinuta la rece .
Siropul:
Aromam cafeaua cu esenta de rom.
Cand blatul s-a racit il taiem in 2 .Asezam 1 blat pe platou il insiropam cu jumatate de sirop,intindem crema avand grija sa mai pastram 3 linguri de crema,apoi asezam ce de-al 2-lea blat pe care il insiropam cu restul de cafea .Intindem cele 3 linguri de crema pastrata si pudram din abundenta cu cacao.