Untul l-am topit si l-am lasat sa se raceasca.
Ouale le-am mixat cu un praf de sare si zaharul pâna când si-au dublat volumul si s-au deschis la culoare.
Am pus apoi untul mixând în continuare.
Faina amestecata cu praful de copt am încorporat-o în spuma de oua cu un tel.
Brânza am mixat-o cu zaharul ,smântâna si aromele.
Intr-o tava (nu prea mare daca doriti un blat mai înalt),am pus hârtie de copt,am pus compozitia de blat iar deasupra brânza,cu ajutorul un ei linguri,dupa care am uniformizat.
Deasupra am batut un ou cu o lingura de zahar.
Puteti sa lasati putina compozitie de blat pe care s-o puneti peste brânza.
Am pus la cuptor ,primele 10 minute la 200 de grade apoi am redus la 180 de grade.Am lasat-o 45 de minute la cuptor.
Dupa ce s-a racit am pudrat cu zahar.