Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos

de Lau in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 3543 vizualizari

 

M-am inspirat de la miremic,am modificat putin

 

INGREDIENTE

  • 225 g de miez de lapte"delaco"
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri amidon

BLAT

  • 5 oua
  • sare
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de ness
  • esenta de rom

GLAZURA

  • 70 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos:

Bilutele de branza-amestecam toate ingredientele bine,dupa  care formam bilute de marimea unei nuci,le asezam in tava(eu am uns-o cu ulei si tapetat-o cu faina)

Mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam faina amestecata cu praful de copt si nessul,esenta la final si amestecam cu o lingura,

Compozitia o turnam peste bilutele de branza,

Dam tava la cuptor cca 25-30 min(sa treaca testul cu scobitoarea)

Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca putin,dupa care turnam ciocolata topita cu untul, deasupra, si lasam in tava sa se raceasca complet,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe