Dupa cateva ore de zbor am aterizat la destinatie si nu puteam sa nu-mi sarbatoresc sora leoaica,asa ca m-am pus pe treaba si am prestat o prajitura.
Zaharul , cacaoa si apa se amesteca pana se omogenizeaza si se pune pe baie de abur pana devine ca o ciulama. Se lasa la racit, apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, omogenizand bine. Se imparte compozitia in doua, intr-o parte se pun cele 3 linguri de faina si apoi se adauga albusurile batute spuma. Aceasta compozitie se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina (25/25) si se a la cuptorul preincalzit la 175 grade, este gata cand trece testul scobitorii.
In cealalta compozitie se adauga untul moale si se omogenizeaza bine, se lasa la rece pana cand blatul este racit. Blatul se taie in doua se umple cu crema, deasupra se intinde crema ramasa, se adauga dulceata de zmeura (in functie de preferinta fiecaruia), apoi se orneaza cu frisca si coacaze.
PS.Zic sa ne fie de bine....