De mult timp nu am fost asa de incantata de gustul unei prajituri simple . Am facut-o pentru prima data si a iesit excelenta ..am pus-o pe lista favoritelor, credeti-ma!
- In primul rand trebuie sa va explic ca masura de la ingrediente se refera la cutia in care a fost iaurtul.
- Batem ouale cu zaharul bine cu mixerul pana devine spuma si adaugam iaurturile (eu am folosit de piersici , dsr voi puteti folosi dupa plac) si continuam s abatem. Adaugam treptat uleiul si la final faina amestecata cu praf de copt. Punem si coaja de portocala razuita (eu am avut confiata cu zahar)
- Ungem forma rotunda cu gaura in mijloc cu unt si o pudram cu faina si turnam compozitia de prajitura in tava. Dam la cuptorul preincapzit in prealabil pentru cca 45 min la 180 grade. Se testeaza cu o scobitoare si cand iese curata e gata prajitura. se lasa sa se raceasca si se scoate pe o farfurie.
- Deasupra eu am facut un frosting din zahar pudra cu zeama de lamaie la care ma aduagat si coaja de portocala zaharizita (pentru a intensifica aroma prajiturii). Turnam deasupra si lasam sa se prelinga pe margini.