Potcoava cu branza de oaie si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4965 vizualizari

 

Aici am folosit o treime din aluatul de la paine. Foarte bun a iesit, pacat ca nu a fost mai mult.

 

INGREDIENTE

  • aluatul ramas de la paine
  • 200 g branza de oaie
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii mari de sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoava cu branza de oaie si sunca:

Branza am amestecat-o cu smantana si oul pana ce s-a omogenizat bine. Am taiat ceapa verde rondele cu tot cu partea verde si am adaugat-o la branza.

Aluatul e cel de la paine. Dupa ce a crescut prima data si l-am framantat a doua oara am luat o treime din aluat, am infainat bine masa de lucru si am intins aluatul. Peste aluat am intins branza, am pus feliile de sunca si am rulat aluatul cu grija. Am pus aluatul in forma de potcoava intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am pus la cuptor la 200 grade pt aproximativ 40-45 minute pana s-a rumenit.

Este foarte buna atat calda cat si rece. A iesit putin, dar cu siguranta voi mai face.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoava cu branza de oaie si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.04.2011, 19:12

Mona, Cris, Vladimir va multumesc pt vizita

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:18

marieta 1

27.07.2011, 20:07

foarte buna!!!si este perfecta pentru cina sau mic dejun!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]