Am facut aceasta rulada in special pentru Andu si nepoteii mei, facand parte din meniul de Craciun.
Sursa: http://adelas-cakes.blogspot.com/2011/12/rulada-de-pui-cu-spanac.html.
Spalam si curatam pieptul de pui de pielite, dupa care il batem usor cu ciocanul de snitele, il condimentam cu sare si piper, apoi vom pune spanacul fiert si tocat, iar peste spanac cascavalul ras si usturoiul pisat. Asezam apoi morcovii, pe margine, unul langa altul, pe lungime si rulam cu grija, sa nu iasa umplutura. Legam cu ata sau daca pieptul de pui este mai mic, prindem cu scobitori din loc in loc.
Invelim rulada in foaie de staniol si punem in tava. Dam la cuptor cca. 40 - 45 min, dupa primele 20 de minute, desfacem folia si lasam sa se rumeneasca si deasupra. Lasam sa se racoreasca putin, dupa care taiem felii de cca 2 - 3 cm grosime sau dupa bunul plac.
Se serveste ca atare sau langa o garnitura.