Se spala carnea apoi o stergem cu un prosop de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.
Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Ne ocupam de legume. Le curatam, le spalam si apoi trecem la taierea lor. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam prin razatoare, telina o taiem cubulete mici, iar usturoiul il taiem felii subtiri.
In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus. Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 minute. Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora. Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne (este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne). Condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.
Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.
Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.