Piure de cartofi cu carnati prajiti

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2010 | 24592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • smantana
  • carnati proaspeti de porc
  • bulion
  • 0 lingura faina
  • sare,piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnati prajiti:

Se pune carnatii la fiert intr-o tigaie si se lasa pana scade apa.Se adauga la sfarsit ulei si se rumenesc frumos.In timp ce cartofi de piure fierb se prepara sosul de rosii.Intr-o cratita se topeste unt se adauga o lingura de faina.Nu se prajeste.Se toarna apa pana se face sos pe urma se pune bulion,sare,piper si marar verde tocat.Piureul se face cu unt,lapte fierbinte  iar la sfarsit o lingura mare de smantana dulce.Se mixeaza pana devine spumos.Se serveste piureul cu carnatii prajiti si sos de rosii.E foarte gustos si foarte rapid de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, pe pat de legume (by medi)