Aperitiv melcisori din foitaj cu telemea

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2019 | 3572 vizualizari

 

Ceva rapid, bun si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr foitaj
  • 400 gr telemea
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melcisori din foitaj cu telemea:

Dupa ce s-a dezghetat foitajul, il desfacem cu grija si-l intindem, dar nu foarte mult, deasupra razuim telemeaua in strat generos dupa care rulam foaia si o taiem de un deget grosime, formand melcisori. Melcisorii ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Tava se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 de grade C, pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori din foitaj cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj