Placinta cu telemea de oaie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 17554 vizualizari

 

Mai, dragilor, am facut o nebunie de placinta. Rau am facut, ca am si mancat-o... :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de placinta congelat (400 g)
  • 200 g branza telemea de oaie Delaco
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oaie:

Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o  bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D

Branza telemea am dat-o pe razatoarea mare si am amestecat-o cu 2 oua intregi si albusul de la al treilea ou, marar tocat si smantana.

Am uns o tava cu putin unt si am intins jumatate din foaia de aluat. 

Am turnat compozitia de branza si am intins-o pe foaie.

Am rotunjit cealalta jumatate de foaie si am pus-o deasupra.

Cu galbenusul de ou ramas am uns pe deasupra.

Am pus tava cu placinta in cuptorul incins la 220 g (asa cum scrie pe ambalajul foii de aluat) si am lasat-o cam 20 de minute la rumenit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu cascaval "Delaco"