...este deosebita...
In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia crescuta, amestecand si apoi am framantat aluatul. L-am lasat la crescut la loc calduros 1 ora si jumatate. In acest timp am pregatit umplutura, amestecand ingredientele si mararul tocat. Aluatul, dupa ce a crescut l-am pus pus pe blatul de lucru presarat cu faina si l-am impartit in doua, le-am intins formand doua cercuri.
Am pus compozitia de branza pe margine si in mijloc si am acoperit cu al 2lea blat. Am lipit capetele , iar in mijloc am pus un castronel, apoi am taiat marginile, apoi am incercat sa le rasucesc ( nu mi-au iesit grozav )...
Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu marar, iar in mijloc am taiat cateva bucatele de salam de sibiu.
Sincer... a iesit grozava!