Placinta cu dovlecei si morcovi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 6582 vizualizari

 

Un aperitiv excelent si foarte gustos! Reteta am luat-o de aici http://www.lauraadamache.ro/2011/08/placinta-cu-dovlecei-si-morcovi.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g morcovi
  • 500 g dovlecei
  • 5-6 oua
  • 1 ceapa mica
  • 150 g cascaval delaco
  • 120 g faina
  • 110 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei si morcovi:

Ouale se amesteca bine cu uleiul care se toarna treptat.

Faina se amesteca cu praful de copt, se pune peste oua si se amesteca bine.

Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se lasa deoparte cateva minute.

Morcovul si cascavalul se dau tot pe razatoarea mare, iar ceapa o tocam marunt.

Punem legumele si cascavalul peste amestecul de oua si faina, dovleceii ii stoarcem bine si ii punem peste compozitie.

Adaugam condimente dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.

O tava o tapetam cu hartie de copt, turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute (pana se rumeneste putin deasupra).

Se serveste atat calda cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat