Saratele cu telemea

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sarata
  • 200 g rama mit butter
  • 2 linguri untura
  • 1 cub drojdie
  • chimen
  • susan
  • sare
  • 1 ou
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Dam branza prin razatoare.Peste branza adaugam cca 200 g faina,chimen,un praf de sare si amestecam.Facem gaura in mijloc adaugam untul moale,untura si drojdia dizolvata in putin apa.

Incepem sa framantam un aluat omogen care nu se lipeste de maini.Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem pe masa infainata si taiem fasii dupa care le asezam in tava.Dupa le ungem cu oul batut.

Deasupra le presaram susan si chimen.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri din aluat cu osanza