Saratele cu telemea

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sarata
  • 200 g rama mit butter
  • 2 linguri untura
  • 1 cub drojdie
  • chimen
  • susan
  • sare
  • 1 ou
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Dam branza prin razatoare.Peste branza adaugam cca 200 g faina,chimen,un praf de sare si amestecam.Facem gaura in mijloc adaugam untul moale,untura si drojdia dizolvata in putin apa.

Incepem sa framantam un aluat omogen care nu se lipeste de maini.Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem pe masa infainata si taiem fasii dupa care le asezam in tava.Dupa le ungem cu oul batut.

Deasupra le presaram susan si chimen.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele