Mmmm...rapidă şi foarte bună!
Aluatul se lasa la temperatura camerei pana se dezgheata. Se imparte foaia in doua si se intinde cu sucitorul pe masa presarata cu putina faina. Dupa ce ati intins-o cat marimea tavii,se infasoara foaia pe sucitor si se aseaza in tava unsa cu unt.
Umplutura se face din toate ingredientele. Branza se amesteca cu zaharul, apoi se adauga ouale intregi, esenta si se amesteca pana la omogenizarea completa. Se pune amestecul obtinut peste foaia din tava, se presara stafidele pe toata suprafata, iar deasupra se pune cealalta foaie, intinsa la randul ei. Se portioneaza in tava cu un cutit ascutit. Atentie! Portionati doar prima foaie, nu pana in fundul tavii deoarece va curge. Lipiti marginile foilor. Ungeti cu galbenus de ou si bagati la cuptorul preincalzit pt 30 de minute.
1
Daca branza e mai apoasa adaugati 2-3 linguri cu gris.