Punem un vas la foc mediu şi adăugăm untul şi uleiul.
Călim ceapa şi tulpina de ţelină tocate mărunt, apoi adăugăm cubuleţe de carne, morcov şi cartof.
Se lasă pe foc câteva minute, amestecând bine, apoi se adaugă supa şi se lasă să fiarbă timp de 10-12 minute.
Se adaugă smântâna de gătit şi îngroşăm sosul cu făina dizolvată în puţină apă rece, apoi potrivim gustul cu sare şi piper. Mai lăsăm pe foc 1 minut, timp în care amestecăm continuu, apoi dăm deoparte.
Adăgăm boabele de porumb, amestecăm şi mutăm totul într-un vas termorezistent.
Foitajul dezgheţat se pudrează uşor cu făină, apoi se subţiază un pic cu sucitorul.
Marginile vasului se umezesc, apoi se pune deasupra ca un capac foitajul. Se lipeşte bine de vas, se ornează după voie şi se unge cu oul bătut bine.
Se coace la foc potrivit până capătă o culoare aurie.
Poftă bună!