- 3 cepe
- 1/2 praz
- 2 ardei grasi rosii
- 10 ciocanele
- Boia de ardei
- Sare
- Piper
- Ulei
- Faina
- Frunze de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:
- Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce.
- Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume.
- Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat.
- Asezonam cu sare si piper.
- Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.
- Mai lasam 5 minute si e gata.
- La final adaugam frunze de patrunjel proaspete tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.