Pizza cu ton si porumb

de Lavinia in Pizza, 4 Oct 2013 | 10312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 175 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Topping:
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingurita oregano
  • 250 g porumb
  • 250 g ton maruntit (scurs bine de apa/ulei)
  • 2 cepe rosii micute taiate rondele
  • felii de ardei
  • 150 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si porumb:

Cerne faina cu sarea intr-un bol.

Amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta.

Adauga peste faina ,drojdia si apa calduta si incepe sa framanti bine aluatul adaugand treptat si uleiul.

Lasa aluatul la loc caldut 30 de minute.

Intinde aluatul intr-o foaie subtire intr-o tava (40/30 cm) tapetata cu hartie de copt.

Unge aluatul cu ketchup si presara oregano.

Pune tonul,porumbul ,ceapa si ardeiul si baga pizza la cuptorul preincalzit la foc moderat pentru 25 de minute.

Peste pizza fierbinte pune cascavalul si mai las-o la cuptor pana se topeste cascavalul.

Se serveste cu sosul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam, ardei si masline