Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf

de Panacris in Pizza, 28 Mar 2012 | 5542 vizualizari

 

Cred ca v-am starnit curiozitatea cu titlul postat! :D

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 500 gr.
  • sare 1 lingurita
  • zahar 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • apa 300 ml
  • ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • salam 100 g.
  • cascaval 100 g
  • sos de rosii
  • oregano
  • ciuperci din conserva
  • branza de burduf 100 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Intre timp salamul se taie bastonase, cascavalul si ciupercutele felii. Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval, din nou sos de rosii, apoi salamul si ciupercile. Din nou un sos de rosii si branza de burduf maruntita. La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (20)

deyutzky 1

29.03.2012, 01:21

mai mult pofta mi-ai starnit tre sa fie tare buuunaaa

Panacris 1

29.03.2012, 07:39

Multumesc pentru aprecieri!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:24

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam