Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus

de SENO in Pizza, 15 Oct 2011 | 6378 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • o jumatate de margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o cescuta de lapte 
  • sare
  • o lingurita de praf de copt stins cu o lingura de suc de lamaie sau cu otet 
  • faina

Pentru umplutura : 

  • ceapa 
  • masline
  • ciuperci pleurotus
  • porumb ( eu am folosit din conserva )
  • branza telemea
  • salam
  • carnaciori afumati
  • 3 oua
  • 2 linguri de bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta se desprinde de pe mana,se face o cocuta elastica si se pune la frigider pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Pentru umplutura se taie salamul si carnaciorii felii,ceapa se curata si se taie si ea,ciupercile se spala si se taie dupa preferinte,maslinele se curata de samburi iar branza se da pe razatoare.Se unge cu ulei tava in care vrem sa pregatim pizza,se pune foaie de aluat,apopi ceapa,salamul si carnaciorii,ciupercile,maslinele,branza si porumbul. Deasupra se bat cele 3 oua,se amesteca cu 2 linguri de bulionsi sare si se toarna peste pizza.

Se da la cuptorul incins dinainte cam 30-35 de minute.Daca puneti mai multe ingrediente si pizza e mai groasa trebuie lasata mai mult.

Cand e gata trebuie sa fie rumena si frumoasa pe deasupra asa cum se vede in poze :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (11)

kamy 1

15.10.2011, 20:10

si eu vreau....da fara porumb

SENO 1

15.10.2011, 20:53

bine pisicuto,pt tine fara porumb

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:25

yamiii cu mult porumb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui marinat