De ceva vreme vreau să porbez felul astă de pizza. Nu am avut la îndemână un pește mai special și am folosit pește din conservă. Vă recomand cu încredere!
În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.
Între timp se curăță ceapa și ciupercile, se toace julien, apoi se călesc în puțin ulei de masline, până se înnmoaie puțin.
Aluatul de pizza dospit se întide în formă de pizza, se pune un strat de cașcaval, apoi amestecul de ciuperci, se rade din nou cașcaval, se așează bucățile de pește, măsline, se presară oregano și sos de roșii, se acoperă cu un nou strat de cașcaval, apoi se dă la cuptor cca. 25 de minute la foc mediu.
Se servește fierbinte cu adaos de ketchup.
Poftă bună!